Betét lekötés

Számlaszám  

A Számla mezőben adjuk meg azt a számlaszámot, amiről le kell emelni a lekötésre szánt összeget. Természetesen csak saját számlát fogad el a program. Betétszámlát (vagy más ügyletszámlát) sem lehet itt megadni.

Aktuális egyenleg  

Az Aktuális egyenleg mező mutatja a kiválasztott számlán levő pillanatnyi egyenleget.

Lekötés típusa  

A Lekötés típusa mező egy legördülő lista, amiben kiválaszthatjuk, hogy milyen ismétlődéssel legyen lekötve a betét.

Lekötés periódusa  

A Lekötés periódusa legördülő listában beállítjuk a betét futamidejét, illetve a ,,nap''-ot választjuk, ha a lekötés idejét napokban akarjuk megadni.

Lekötött napok  

Ha az előző mezőben a lekötés periódusaként a napot választottuk, akkor a Lekötött napok mezőben kell megadni a futamidő napokban számított hosszát. Ha a lekötés periódusa nem nap (hanem bármi más), akkor ebbe a mezőbe nem lehet bemenni.

Lekötés kezdete  

A Lekötés kezdete mező mutatja azt a dátumot, amitől kezdve a betét várhatóan kamatozni fog. A felajánlott dátum nem módosítható.

Összeg  

Az Összeg sorban adjuk meg a lekötni kívánt betét devizanemét és összegét. Csak azokban a devizákban lehetséges a betétlekötés, amit a program a legördülő listában felajánl.

Kamatláb  

A Kamatláb mező mutatja azt a (lekötési időtől, devizanemtől függő) kamatlábat, amivel a betét várhatóan kamatozni fog. A felajánlott kamatláb nem módosítható.


Háttérinfó: E-Kontó Demó
E-Kontó 0.9.01 (C) ComFirm
Dr. Vermes Mátyás
2003. június 3.